4.8.2008

Tässä me ollaan ... Here we are....

Tässä vauvojen henk. koht esittelyt ja potretit 1,5 vrk ikäisinä - Here personal introductions and portraits of the babies at 1,5 days

Olen ainoa, jossa on valkoista, olen ruskeatiikerivalkoinen poika - sanovat että olen kuin joku Boogie, on kuulemma setäni.
I am the only one with white, I am a black mackerel tabby with white boy - they tell me I a similar to some Boogie, supposed to be my uncle.

Olen hopeatiikeripoika, sanotaan ykköseksi, kun veljeni on saman värinen, Eiköhän tuo mamma kohta keksi paremmankin nimen.
I am a silver tabby boy, they tell I am number one, but I hope that mom finds a better name for me, too.

Minua sanovat hopeakakkoseksi, olen saman värinen kuin yllä oleva velijeni. Okeastaan olen se isompi , eroa ihan kaksi grammaa!!
I am called silver number two, I have the same coloring as my brother above. Actually I am the bigger one, as much as 2 grams difference!!

Minä olen hopeakilpparityttö ( virallisesti hopeakilpikonnatiikeri, mutta se kuulostaa vähän juhlalliselta), punaista ei näy paljon vielä, mutta kaunein punainen läikkä minulla on pääni takaosassa. Itse en sitä näe, mutta näytän sen teille!
I am a silver torbie girl ( officially my color is called silver tortoiseshell mackerel tabby, but it is a bit hard to remember), my nicest red spot is in the back of my head, can't see it myself, but I show it to you!Minussakin on vähän punaista siellä täällä ja olenkin ns. tavallinen kilppari, eli tarkemmin ruskeakilpikonnatiikerityttö. Kyllä tämä mallina seisominen on sitten rasittavaa, varsinkin kun jalat eivät oikein vielä kannata. Vastahan minä tulin mamman masusta, ei siellä sentään tarvinnut taaperrella ympäriinsä...
I also have some red here and there, they call my coloring simply torbie, or more exactly black tortoiseshell mackerel tabby). This posing is really hard, especially when the legs don't really support my body yet, finally I just left mom's tummy, there I didn't need to toddle around...Tässä vielä muutama näpsäys meidän yhteisistä hetkistä Izzi-mamman suojissa.


Some shots of us with our dear Mom Izzi.


Ja-aa miltähän se maailma siellä oikein näyttäkään.. kohta nähdään! Olkaa kuulolla!
I wonder how the world out there loks like... soon we'll see! Stay tuned!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun isosetä on tehnyt ihan isoisän näköisen pojan, tuleekohan pojasta yhtä kova näyttelyhäkin sisustaja kuin Boogiekin on onnea vaan toivoo Chaton tyttö Hipsu.