3.8.2008

L-pennut putkahtivat maailmaan 2.8.2008 - The L litter was born on Aug. 2. 2008

Tällä kertaa Izzi oli hieman nopeampi kuin aikaisemmin, ja pääsi hieman yllättämään. Myöhään eilen illalla Izzi pyöräytti viisi pentua nopeassa tahdissa ja ongelmitta, ja ennen puolta yötä syntyi viimeinenkin pikkupiltti. Mutta siitä huolimatta jäi yöunet vähiin, kun pikkuisia piti vahtia ja ihailla.


Upouusista siperiankissoista tyttöjä on kaksi, toinen ruskeakilppari, toinen hopeakilppari, punaista ei vielä näy kovin paljoa. Poikia oli siis kolme, yksi kuin setänsä Boogie väriltään- ruskeatiikerivalkoinen, kaksi näyttää hopeatiikeriltä. Kaikilla hyvät, reilusti yli 100 gramman painot.

This time Izzi was a bit faster than with her earlier litters. Late last night Izzi gave birth to five lovely Siberian kittens, the delivery was fast and easy, all are already growing well. Birth weights were way over 100 grams.


Of the new Siberian babies two are girls, black torbie and silver torbie, the red parts still have to develop to be seen really well. Three are boys, one looks like his uncle Boogie - black mackerel with white ( bicolor) and two are silver tabbies. Enjoy the pictures!

5 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Paljon onnea!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Päivi kirjoitti...

Lämpimät onnittelut!

Anne Paasonen kirjoitti...

Suuren suuren onnittelut hienosta katraasta!! <3

Tytti kirjoitti...

Mitä muutakaan tässä voi sanoa kuin että onpa suloisia pikkupilttejä! Parhaimmat onnittelut uudesta hienosta pentukatraasta.