24.7.2009

Lomakausi


Kesälomakausi näyttää hiljentäneen pentukysyntää - mikäs ihme tuo on, ihmiset nauttivat Suomen ( tai jonkun muun maan) kesästä, eivätkä oikein jaksa tehdä mitään tulevaisuudensuunnitelmia. Pennut vain usein sattuvat olemaan luovutusiässä juuri kesällä. Täälläkin vielä 13-viikkoiset veljekset Octavio ja Orpheus hakevat peruutuksen vuoksi sitä oikeaa omaa kotia, jossa saisivat tulla poispilatuiksi rakkaina perheenjäseninä. Mielellään varmasti lähtisivät samaan kotiin, mutta erillisetkin kodit tulevat kysmykseen. Kumpikin kuitenkin kaipaa lajitoverin seuraa. Octavio on se rauhallisempi näistä kahdesta, todella lutunen sylimussukka, joka on aina valmis seurustelemaan kenen tahansa ihmislajin edustajan kanssa.

Orpheus on se hieman suurempi ja vankempi näistä kahdesta, muistuttaa kovasti isäänsä Gideonia monessa suhteessa. Orpheus ei ole vielä ihan yhtä innostunut ihmislajista kuin veljensä, pojalla on kova meno ja kiire koko ajan päällä, kun virtaa riittää, mutta varmasti tästäkin pojasta tulee uudessa kodissa omiin ihmisin kiintynyt perheenjäsen. Nyt on emo, sisarukset ja muut lajitoverit vielä kiinnostavampia seuralaisia, mutta niiden vähetessä varmasti oman ihmismamman tai -papan sylikin kelpaa. Orpheuksella on viisas ja ilmeikäs katse, pojalle kehittynee vielä hyvinkin monitahoinen luonne.

Odelia-sisko on todella sievä, hyvin lämpimänruskea tiikerityttö, jota en ole hennonut luovuttaa ulkomaille siitoskissaksi. Odeliakin tukeutuu tässä vaiheessa vielä kovasti sisaruksiinja emoon, mutta osoittaa joka päivä yhä enemmän ihmisrakkauden merkkejä. Hyvin vikkeläkinttuisena Odelia pitää myös huolen, että menoa riittää ja veljillä on kyllä vastusta tästä tytöstä.


Kaikki kolme pentua ovat tyypiltään myös näyttelytasoisia, mutta näyttelyttäminen on omistajan omassa harkinnassa.
Yhteystiedot kotisivulla.

1 kommentti:

Lunik Tyen Siberians kirjoitti...

This must be a boy. Quite stunning Merja. Love his type.