17.1.2009

Tassua toisen eteen .... Little paws moving...


Maailmanvalloitus on alkanut ja pikku tassut koittavat päästä rohkeasti uusiin paikkoihin kotipesän ulkopuolellekin. Hiukan epävarmaahan se on ja omaan pesään pitää aina kömpiä kun alkaa mennä liian oudoksi. Musta poika kokeilemassa ensimmäistä raapimalautaa.
The kittens start to conquer the world, the first exciting steps of the curious minds outside of of the own home nest. The black boy is trying out the first scratching post.


Kakkostyttökin viihtyy raapimalaudalla, mutta oman kotipesän oviaukko on kuitenkin turvallisempi. Also girl number two stays for a while on the new odd scratching post but the door opening of the own sweet home feels more secure.

Ykköstyttö(alla) on tytöistä rohkein ja lähti jo seikkailemaan ties minne. Girl number one(below) is the most courageous of the girls, she had a good time also otuside of the sweet home.

Uusi ystäväkin löytyi - ensimmäinen hiiri!! - A new friend- the first mouse!!

Tiikeripoika hiukan ujosteli raapimalautaa, ja ensimmäinen matolääkekin vielä maistui suussa (yäk), tasaisella täkillä oli kuitenkin mukavampaa.
The mackerel boy was a bit shy when trying out the scractch board, but the blanket was ok.Mamman kanssa on kuitenkin viela turvallisinta ja hauskinta! - Cuddling with mom is anyhow more fun and relaxing!
Lisää kuvia kotisivulla - albumi tulossa!
More pictures on the home page - album under construction!

1 kommentti:

Heli Matero kirjoitti...

Tuskin muistaa tuota "palleroaikaa" pennut kehittyvät niin äkkiä. Suloisilta näyttävät.