16.10.2008

Vihdoin taas kuulumisia - Finally again some news

Niinhän siinä kävi, että pentukiireet vievät kaiken ajan bloggaaminen piti jättää väliin. Uusien kotien hommaaminen onkin melko aikaa vievää, joskin mielenkiintoista ja hauskaa puuhaa. Useimmille onkin jo uudet kodit tiedossa, mutta pentuesittelyt vielä jatkuvat joidenkin osalta.
L-pennut ovat melkein 11-viikkoisia ja melkoisia rasavillejä ipanoita ovatkin. Siinä ei ole oikein mitkään tavarat turvassa kun viisikko rymyää. Ensimmäiset rokotuksetkin on jo haettu ja siis ensimmäinen käynti ulkomaailmassa eli eläinlääkärillä on takana. Kaikki pennut olivat tosi rohkeita. Tässä muutamia kuvia, kun pennut olivat 9-viikkoisia.
As expected, did not have time to write to this blog because of all the big hassle with two litters. Finding new homes for thekittens is a tiem consuming g effort, although an intersting one. Most of them have already a new home in sight, but kitten visitors are still on program.
The L-kittens are already almost 11 weeks old and for sure noisy and wild little rascals. Here are some pictures when they were 9 weeks old:

Love Bugilla on vielä haku päällä ja poika toivoisi pääsevänsä jatkaaman sukua ja näyttelyihin.
Love Bug is still looking for a new home and he would like to have some offspring and also go to shows.

Latin Lover on yhä oma itsensä kaikessa latinomeiningissään.
Latin Lover is stil the lovely himself with his Latin lovable temper.

La Bamba sievänä - La Bamba in cute posing.
Saamaton valokuvaaja ei ole onnistunut ottamaan hyviä kuvia sen jälkeen kun Lion ja Lady olivat 8-viikkoisia, joten heistä on vanhemmat kuvat.
Lucky Lion - Lady Like alapuolella.
The lazy photographer has not managed to make any good new pics of Lion and Lady after they were 8 weeks, so the pics of them are a little older. Lion above and Lady Like below.
M-pentueeen kuulumisia lähipäivinä. Kuvapäivityksiä voi käydä katsomassa kotisivuilta.
M litter news in the next days. Updated picturs of both litters can be viewed on the home page.

2 kommenttia:

Sue of Prekrasne Siberians kirjoitti...

The kittens are turning out so beautiful. Congratulations on another nice litter.

Heli Matero kirjoitti...

Ovat kyllä söpöjä, miten tuo aika meneekin niin nopeasti.