21.9.2008

Melkein viikon jo täällä - Almost one week already here....

M-pennut kuuden päivän ikäisinä - M kittens six days old.

Beean maitobaari on ollut annostelussaan hieman niukanpuoleinen ja pentujen ensimmäisiä päiviä on höystetty lisämaidolla melko tiuhaan, mutta nyt näyttävät baarin hanat vihdoinkin aukeavan kunnolla ja pennut saavat sitä aitoa ja alkuperäistäkin ravintoa enemmän. Syystä on painonnousukin ollut hieman hitaampaa kuin tavallisesti, mutta pennut ovat hyvää vauhtia ottamassa kiinni painoissa. Ensimmäiset potretit eivät kovin hyvin vielä onnistuneet, ja varsinkin mustien ja tummien pentujen kuvat ovat lähinnä viitteellisiä, mutta pian nähdään varmaan parempiakin ilmeitä, kunhan simmut avautuvat.
Ensimmäisenä esittelyssä pentueen ainoa tyttö, joka on erittäin tumma ruskeakuviollinen tapaus, itse kuvio on vielä täysin mustan karvan peitossa, mutta jalkojen leveistä raidoista päätellen kuvio voisi olla classic tabby. Tytön ruokahalu on valtava, ja se onkin ehtinyt kasvaa yhdeksi suurimmista. Ei mikään anorektikkotapaus siis:-)
The only girl in the litter looks very dark and the pattern is not clearly to seen yet, but based on the broad stripes on her legs, she is probably classic tabby. This girl has huge appetite, and she is now one of the biggest in the litter, no anorectic case so far:-)

Ja sitten pojat:
Tämä poika on saanut melkoisesti valkoista emoltaan, todennäköisesti tiikerikuvioinen.
And the boys:
This boy has got a lot of white from the mom, probably a mackerel tabby.

Tässä toinen pikimustista tulokkaista, tällä pojalla on punaiset takajalkojen kynnet, että tiedetään kuka on kuka.
One of the two black boys, he has red claws in the hind legs, to know who is who among the black new comers.

Tässä tulee lisää valkoista, mutta vieläkin enemmän kuin edelisellä, kaksi valkoista pantaa kulkee selän yli ja niiden välissä musta laikku. .
This boy has even more white, two white bands across the back and a big black spot between them.

Ja tässä toinen musta poika, ihan ilman lakattuja kynsiä. And here is the other black boy, without red nail polish.

Vielä kolmaskin poika, jossa valkoista, ja lisäksi pieni valkoinen täplä keskellä selkää. Kuviona classic tabby.
A third boy with white, also a small white spot in the middle of the back, he has classic tabby pattern.


Beea's milk bar did not start working too well at the beginning, the milk production was rather scarce and the kittens had to be hand feed druing the first days a lot, but now milk seems to flow already better and the kittens can enjoy the real and genuine food of nature. . The first portraits are not very good, but soon there are more pictures as soon as the eyes start opening.

Kuva-albumi tekeillä, seuraa blogia ja nettisivuja.
A picture album under construction, stay tuned and follow the blog and the web site.

2 kommenttia:

Tessaliina kirjoitti...

Hei!
Terveisiä Esra -isältä. Mun ehdoton suosikki on poika, jossa on eniten valkoista, ne kaksi valkoista pantaa selän yli.
Terveisiä Amurin H-pentueelta- olisko ne sisaruspuolia??, kun on sama isä. Saas nähdä, onko yhtään yhdennäköisyyttä pennuissa , kun on sama isä ja äitienkin isät on veljeksiä.

Sissel kirjoitti...

Bog congrat's to the new litter. The high white boy had a lovely colouring. It will be nice to follow their developement in your blog :0)