22.12.2008

Joulupukkia odotellessa - Waiting for Santa...

Kaikki Beean pennut ovat onnellisesti uusissa kodeissaan ja tekevät tuttavuutta kissa- ja koirakavereidensa kanssa, ja uudet emännät ja isännät tietysti hemmottelevat uudet tulokkaat oitis piloille:-) Siltä ainakin kuulostaa, kun kuulumisia kyselee.
All Beea's kittens are happily in their new homes and get friends with their new furry friends, the new moms and dads of course pamper their new babies - so probably soon they are also spoil rotten as most furry family members.

Mutta pennuista ei ole pulaa lähiaikoina. Joulupukki on luvannut tuoda pentusia, kun muitakaan lahjoja ei kuulemma keksinyt ja haikarat mokomat pitävät joululomaa, vai liekö menneet sympatialakkoon eläinhoitajien tueksi. Joka tapauksessa täällä jännitetään, milloin pukki ennättää paikalle ja mitä pukin kontista putkahtaa. Tässä tuleva mamma Charisma ( GIC Sibaris Charisma Dostoyanie Sibiri)

There is going to be no shortage of kittens at Amante's. Santa has promised to deliver some kittens as Christmas presents, as the storks are having vacation now, or mabye they are striking. So everybody here is vey curious to see what and when Santa is gong to bring.
Here is the future mom Charisma (GIC Sibaris Charisma Dostoyanie Sibiri)


Didi-tytär hoitaa mammaansa tulevia koitoksia varten.
Daugther Didi is taken care of her mom.
Vielä muutama päivä - masu selvästi pullottaa:

Suostuipa Charisma vielä poseeraamaan tonttunakin: Iloista Joulua!

Charisma was also willing to pose as Santa's helper: Merry Christmas!

Charisman pentuja odotellessa voi lukija käydä ihailemassa myös muiden kasvattajien pentuja, joista osa on vielä jopa varaamatta - älä kävele onnesi ohi:-)
Peran (IC Amante's Imperator) jälkeläisiä on Siperiankulta-kissalassa,
Oton (EC Amante's Fortunato) jälkeläisiä taas Talvivaaran kissalassa ja
Boogien (EC Amante's Boogie-Woogie) lapsenlapsia Taimyrin kissalassa. Myös Amurin kissalassa on komea sukulaispoika vielä
kotia hakemassa.

In the above mentioned links you can find kittens of some Amante's offspring or other related cats - some are still available.

1 kommentti:

Heli Matero kirjoitti...

Hyvää joulua ja täällä pidetään peukut pystyssä tulevaan synnytykseen.